Tisdag

Jag var i skolan, hmhm, inte så roligt! sen drog jag på staden med Angelica och Josefin, träffa lite folk :), sen träffa jag min vän Calle, himla trevligt!! Jätte roligt och träffa och prata, sen drog jag hem till calle ett tag, sen drog jag mig hemåt nu ska jag snart plugga! :P

jag köpte en klänning och ett par byxor ;) stolt!

helgen

Denna helg har varit riktigt skojj! i fredags slappa jag som aldrig förr, det var ganska tråkigt men iaf. Igår hade jag seriepremiär det gick skit :P men iaf! sen drog jag till Säl. Mäl var också där :D vi gjorde iordning oss, hade förfest på vägen till festen, det var riktigt trevligt! Festen, var klockren tycker jag! allt stämde, jag var lagom full, kände mycket folk, trevligt värre! kysshej trevlig helg

fredag

KAN DOCK SÄGA ATT JAG HAR GANSKA TRÅKIGT!!


Torsdag

Nationella på morgonen, gick det bra? nepp I dont think so, blir nog G i varje fall :D drog till staden med Nicolien, köpte leggings ett halsband och ett armband! roligt! träffa malin och moa, drog till kunskap i det underbara vårvädret! hmhm, frisyr förstörd? Ja! det var helt okej där, får se hur det blir! Japp, nus ka jag plugga lite (Y), byebye!


Onsdag

Vaknade med sån huvudvärk så det inte fanns! sen somna jag om och vakna halv 9, och vi börja 20 över 8, jag tog det ganska lugnt ändå, orkade inte med det! kom till skolan vid typ kvart över 9, ( det tar 3 min att cykla dit ). Skolan så tråkig, och min klass. . hmhm, finns väl några normala! men ni era dryga jävlar ni ska inte säga en massa! men sånt är livet man passar inte ihop med alla! Började med engelska, tråkigt! och har en skit lärare som jag verkligen inte tycker om, vad gör man åt det? om jag gör något dumt får jag IG och edt är verkligen inte bra. Sen vet jag inte vad det var, typ gympaterori! sen flöt dagen på helt normalt som alltid, förutom att inte Nicoline var i skolan, alltid tomt utan henne. det förstår ni va? Skooltrött är vad jag är, men det är många nu tror jag! Kom in på alla mina gymnasieval, det var bra iaf (Y) får se vad det blir! Ska till kunskap imorgon! hoppas det blir roligt, får se! sen i helgen blir det seriepremiär, det är ju alltid roligt! Mot Rejmyre, är dom bra? inte vet jag, jag gör väl mitt bästa och får se vart det leder. Sen träffa alla tjejer i helgen igen också, det är roligt!! men nu ska jag snart sova, mycket trött! ha det gött och puss på er!

måndag

hade träningsläger i helgen, det var roligt!!

men jag tycker bara att det är så jävla dåligt, jag trodde allt var som normalt och allt var helt okej! men svek är det värsta, så dåligt gjort! trodde mycket bättre om dig!

fredag

skönt med helg, skolan har varit ganska slapp denna vecka men usch vad det är tråkigt ändå
Var på stan med Nicoline nyss, köpte ett par jeans och en tröja :) det var fint! Nicki köpte massor kändes det som ;) iiiih. men ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på något roligt (Y) så är det ha det bäst!

Träffa Calle på stan :D guuuud så glad jag blev, iiiih!!!

måndag

Nu är snart påsklovet slut /:, varför just nu? Jag trodde jag skulle vara jätte onyttig och vara på stan varenda dag och äta onyttigt. Men nej, jag har bara ätit onyttigt 2 gånger och det är ovanligt för att vara mig. Däremot är det ju massor med godis och god påskmat. Jag vann ett jätte stort påskägg i skolan, det var fint var det. Allt är nästan kvar, om inte min syster har ätit upp det.. Kan hon nämligen ha gjort, jag har ingen koll. Jag fick också 800 kronor i påsk, så jag är inte ledsen över det. Jag köpte solkort idag, sola gjorde jag också. Skönt! Träffade nämligen Jenny och Emelie också, mina systrar ;) vi kallade varandra det när vi var små iaf. Saknar tiderna då. Men nu träffa jag er igen och jag klagar inte. Mycket trevligt. Åt även min onyttiga mat då, andra gången som jag nyss sa iofs. Bra gjort Sandra (Y). Påsklovet har varit helt okej faktiskt. Mår helt bättre av att få lite lugn och ro och inte behöva stressa för alla jävla skolarbeten. Jag är inte ens klar med ett som ska vara klart imorgon, Sandra vad håller du på med? Men jag kämpar och är snart klar, hoppas jag! Jag ska skylla på att min skrivare inte funkar! Så jag får inte ut det, men det får jag ju iofs. Den sista tiden på påsklovet kommer avslutas bra tror jag iaf, vara med stoffe ikväll (Y) helt klart godkännt!

en mycket intressant blogg, japp det var de! mitt liv är som det är ;)

men alla söta invånare i Sverige, hoppas ni haft en bra påsk och ha det bäst (Y)

söndag

Pååååsk är vad det är :D

vet inte hur det blir idag men, något roligt hoppas jag på :D,

tycker om dig <3

Torsdag

Lovet har snart gått? eller nej det är ganska långt kvar, hela fredagen, lördagen, söndagen och även måndagen :D, så lite roligt hoppas jag hinna med ;) Igår var jag med Nicoline på kvällen, sen kom stoffe och jensa hit. Trevligt! vi såg film och hade trevligt. Nu ska jag ta mig i kragen och gå upp och äta! sen ska jag hmhm, ringa min underbara kusin, japp det ska jag göra!

Kan ju då säga att jag ägnar all min kärlek åt min bästa vän, Nicoline Hedlund Beletic, tack för du är bäst! <3

saknar livet? nej tvärtom saknar inget.. tur är väl det, förjävligt!!

du <3

onsdag

nu sitter man här i sin ensamhet på lovet och har mer än tråkigt! Det värsta med lov är att man bara slappar bort dom, det går ju så snabbt då! skärpning Sandra gör något roligt, men vad?
träffa Nicoline, men hon är ju så duktig och är ute och springer, vilken tönt. Tänk att vara som hon. Jag ska iaf träna ikväll och vara duktig, iaf ett tag om jag orkar! men senare ikväll då, göra då? tråka? nej jag ska ha roligt mycket roligt och njuta av att sommaren snart kommer och att det är låt och allt är så underbart, japp det ska jag göra, jag ska njuta av allt underbart som händer i mitt liv just nu.

Sandra Karlsson, lycklig flicka! Javisst..

tisdag

vaknade inte helt fräsch, men det funka! Malin och jag satt oss i hennes underbara soffa och åt frukost och såg oc! <3 sedan drog jag till stan köpte hårfärg och sen drog jag hem till Nicoline, kände för ett samtal, sen efter det gick jag hem och la mig och sov! Det behövdes lite sömn sen igår, Balkongfest hos Johanna ;) haha, det var jätte trevligt iaf, Jag Malin Josse och Johanna på henens balkong drack och satt med tända ljus hela natten lång! sen drog vi till en bar, hur stavas den? ^o) men det var röj ;) hahah! det var en jätte rolig kväll, värt att göra om! Nu väntar jag på att Nicoline ska komma och färga mitt hår, sen ska vi mysa med Titanic :D, kysshej