Fredag

Det känns bara som hela sommarlovet bara flyter förbi att man aldrig har någonting att göra /: det är nog det tråkiga vädret som gör det hela så!! men hoppas det blir bättre snart iaf.

Ikväll blir det nog lugnt med bio, hoppas den är bra bara :)

Onsdag

igår var jag i mårängen med Lelle och Lollan, men det var ingen hitt! haha, det var en gamal tant och en familj till där sen var det inte en käft mera! men vi åt där och gjorde det trevligt! Sen på kvällen fick jag främmande för att jag fyller år idag :D sen senare kom även oscar, och vi gjorde oss verkligen rädda. haha :D

Jag har fått;

en fotoskrivare, 1000 kronor, presentkort på ticnet, busskort, presentkort på MQ, 2 glas, ett fotoalbum, saker till det, ett par skor, 2 trosor, 3 tröjor. sen tror jag inget mera. . Jag klagar inte :)

Idag blir det IFK och hoppas dom vinner :D:D

de vann ju också med 3-1 och mitt liv kan inte bli bättre ;) haha, eller jo lite sol på sommaren skulle inte vara helt fel :)


Måndag

sommar sol och det är så härligt! Baka kladdkaka nyss, den är inte riktigt ätbar än, men ser himla god ut. Spela även kubb med min syster och hennes vän! Jag vann såklart, vad annars liksom! haha, nej då! Och imorgon så kommer folk för att fira mig för jag fyller år på Onsdag, hela 16 år :D. Det är liksom IFK match på onsdag som jag hoppas alla vet, så det går liksom inte att folk ska fira mig då :) Hoppas dom vinner, jag tycker nästan det är lite skrämmande att de vinner så mycket och är obesegrade med mer än 1/3 av serien spelade! men det är bara att ta in allt i den stunden det är. Snart ska jag fika, gott gott!!

älskade Nicoline är på sports camp och har roligt i 2 veckor nu, hur ska jag klara mig? :O, men det får funka, ska ju ändå hälsa på henne! :)<3

söndag

Jag badade nyss i Gransjönäs med Lelle, Crille och Oscar :) roligt roligt! moln är min grej kan jag då lova er allihoppa!!

söndag

Jag sitter och tänker på, varför blir man brun av solen, man borde egentligen bli gul? eftersom solen är gul, men iofs, vi är beiga eller vad man säger att vi har för hudfärg och så kommer lite gult, då kanske gult och beige blir brun? tror ni det är så? men de som blir rosa då? det förstår jag mig inte på, hur kan gult och beige bli rosa? eller röd? hmhm!! eller så är det bara att jag yrar om det där, men erkänn det borde vara värt att forska i? :) bara en grej ni kan tänka på. .

Söndag, vad har jag gjort? jag skulle spelat match! men min rygg är helt pajko av att jag legat i tält, jag är nog faktiskt ingen skogsmänniska! Eller skogsmänniska kanske jag är, för i skogen ska man ju egentligen inte ligga i tält, iaf så gjorde dom ju inte det förr i tiden när de var skogsmänniskor. Jag tycker inte att det är fel på själva skogen och det, men tält det var inget för mig! Midsommar måste jag än en gång säga att det var mycket underbart och väldigt underbara människor! Tack alla igen :D. Iaf hoppas de vinner matchen :), utan mig. Haha, lite för mycket ego där kanske. Men bättre att någon som är helt frisk kan spela än jag som har så ont i min lilla rygg. Den är ju liksom inte så lång. Sen har jag också solat lite och legat på min stutsmatta och lyssna på sommar musik. Det var ganska härligt. Ha det bäst!!

lev i sommartider nu!


image41                 jordgubbar är gott! :)

Midsommar

Alla ni som var på Bosön på midsommar med det sköna gänget, tackar jag mycket! Ni gjorde det till en väldigt roligt och trevligt kväll! Gitarren var till och med där ;)
m.m.s.s.l ;)<3


lite trevliga bilder;                                                                                                                                                         
    

   image13                                          hääääääärliiiiiiiigt! kan jag lova er!!


Söndag

Jag hata och älska 9c !! föralltid, :)


helgen har varit rolig, fredags fest i åby, det var soft!! sedan igår någon jävla teori hela dagen, kunde lika gärna bara sagt hejdå direkt! trist som fan, sen var det något cp där också! sen på kvällen chilla jag och hade det trevligt med mycket nödvändigt prat! Idag har jag sovit, sen spelat match! det blev 1-1 och varför ? ingen glädje kanske? nej precis det! får se hur allt blir nu,

kysshej alla glada!

torsdag

Sista gången i hela livet jag lägger mig för att vakna upp och vara en tjej i 9c! det är sorgligt! 

måndag

Helgen har varit mer än perfekt faktiskt, kändes som man hade sommarlov! hade iofs inte så roligt i fredgas kväll, men det övervägde det roliga vi hade på lördagen, hemma hos ewe med alla tjejerna, roligt som vanligt :), sen kom det lite annat folk också, :) i söndags spelade jag match, inte helt klar i knoppen efter gårdagen, men jag pallra igenom det, kanske inte helt bra men nåt som inte ska göras om iaf! inte alls långt kvar till sommarlov nu, det ska bli så skönt! hade vattenkrig idag i skolan, nicki och jag blev nog blötast, jag kunde vrida ur mina kläder! haha, nicki med jeans också! haha! kommer sakna eneby, och alla människor, ni är ändå såå bra :D men vi får ses efter också! kysshej alla sötnosar

Torsdag

kan man säga mer än bara älskar solen och värmen och sommaren! igår var vi lediga ju, eftersom det var sveriges nationaldag! Låg i solen hela morgonen tills jag drog mig till lindö för att spela match! vi vann :D det var roligt tjejer, kanske inte världens bästa spel, men vi gjorde mål och de är de som räknas :) sedan kollade jag på sverige matchen med några, trevligt! de vann ju ockås med 5-0 :) kan inte bli bättre! sedan idag orkade jag verkligen inte gå till skolan, jag ville sitta ute i solen och mysa, så jag sket i det, har suttit ute i solen sedan 11 tills nu, mor har färgat håret på mig :) hoppas det blir bra, ska duscha ut det snart! ikväll blir det IFK medans alla andra tar studenten, jag ska inte på någon student, kanske bra det, skulle bara bli så avundsjuk! :P men puushej ha det bra!

Måndag

Helgen har varit underbar :D varit i Göteborg med klassen, kommer sakna den något enormt sen! men det ska ändå bli skönt, men ändå inte! får hoppas man träffar några iaf efter :), men så är det, liseberg och allt det var underbart! sedan handla jag massor kläder också, det var också soft! göteborg en underbar stad!