Torsdag

Jag har varit väldigt nyttig sedan i måndags, väldigt stolt över mig själv! Jag har cyklat till stan, jag har gått från stan, jag har orienterat, jag har spelat match, jag har tränat. . Det är väldigt bra för att vara mig tycker jag allt :), sen har jag ätit nyttigt också! eller ganska iaf!

Det har inte hänt så mycket i veckan, mest skolan och så! Sen match som vi vann med 4-3 det var riktigt skönt, jag gjorde 2 assist, men inga mål :P det var ju lite surt, men det är ju ett lag spel, så what ever!

Onsdags oritentera jag och Angelica, det var roligare än jag trodde! Vi var duktiga och så, helt okej! Mvg va? tog iaf alla kontroller och gjorde bara bort oss när jag tappa lappen där vi skrivit i vart vi varit (Y) jag är smart! men sen sola vi, och gick hem från staden! det var skönt, men lite kallt. . Japp! träffa även stoffe :)

Idag gick jag i skolan, verkligen soft, hade typ ingenting att göra.. Helt okej! nu är jag precis klart med allt  vi har att göra, det är väldigt skönt! sedan drog jag och angelica på cyklarna ner till staden och solade, riktigt najs! Sedan drog vi hem igen! Och nu packar jag, kom på att jag måste ha färdgodis till imorgon också! (Y), måste åka och handla snabbare än snabbast! Imorgon ska våran klass till Göteborg, se upp om ni bor där kan jag lova! Men det ska bli roligt, haha! Liseberg är väl det roligaste och tätt efter kommer Stan, blir att handla mycket kan jag lova er :) men ha det soft i Norrköping så kommer jag hem på Söndag, så länge är ni inte utan mig iaf! Ha det bäst alla hetingar!!

måndag

Helgen var helt okej, den var vit och fin! :P haha! och så tycker jag om Nicoline väldigt mycket också!


orkar inte skriva så mycket eftersom datan inte är mitt liv precis! :)

:D:D

                       
min syster och jag är lika säger många!


Nicoline är den underbaraste människan!

Söndag

Grattis Kära Mor På 40 års Dagen! :)

Igår så gjorde jag inte så mycket på dagen, chilla lite och hade lite roligt! :D, sen senare på kvällen kommer lite folk hem till mig, Malin från london ;) sen, Nicoline, Sara, Elin, Lelle, Maria, Oscar, Tobbe och Crille.. Det var trevligt, mycket skratt och så! sen drog vi hem till stoffe :), det var också trevligt, kanske blev för mycket? nej nej :D ! men idag mår man prima skinka eller inte, varför ska allt vara så jobbigt dagen efter? ja det är frågan!

men kysshej alla hetingar!

Lördag

Igår, var jag med Sara och Moa! vi var i lindö, kanske inte världens roligaste folk? kankse inte var så speciellt proffisionellt? kanske inte var det roligaste jag gjort. Men jag hade ändå roligt, någon gång måste man bara få vara sig själv och skita i alla andra! det är skönt det också, ni är mycket trevliga brudar! Sivan,Vivan och Greta! det är vi ;) haha! men min lilla kusin var där också, tycker synd om dig!! några jävlar börja tjafsa med mig också, inget roligt för dom kan jag lova dig!

Idag, jag börja med att gå upp klockan kvart i 12 sen så plugga jag i ungefär en timme, himla bra av mig sådär efter en helvild kväll! men jag kom ganska långt och är nästan klar! sen ikväll får jag se vad som händer!

avundsjuk på Nicoline som är i Sthlm och steker!

hmmh

blir bara så jävla sur! fanfanfan, så pisstrist! hela livet förstört för en enda grej? japp precis! så jävla tråkigt tycker jag allt, inget är som det ska!! kan ju då bara säga att allt jävla skit kan bara dra!! tack för den (Y)

Fredag

Var i Växjö igår, Öster-IFK :), det var roligt! och IFK vann också :D det kan ju inte bli bättre!! inget skönspel men vad gör det när man vinner? underbart!!

idag blir det chilla med Nicoline :D<3

fredag

somna kanske 2? senare? nej jag vet inte riktigt, jävla skola alltså, det tar kol på en! sen vakna man helt stressad över att man hade prov på morgonen, och bara hade 30 minuter på sig! men det fixa sig, provet gick skit, hoppas jga har kvar mitt vg iaf. Men det är väl inte bara jag som tycker det är svårt (A), sen träffa man nicoline :D bästa ever! gör skolan så mycket bättre! haga sen då, du och jag, :) sen efter skolan drog jag och köpte glass men 3 i min klass, sen satt vi och snacka och tog det lugnt på en parkbänk i kanske en timme? sen kom jag hem vid kvart i 4 så hade jag ingen nyckel och mamma handla och pappa jobba, så jag satt på min trapp och lyssna på musik tills klockan var 10 över 5 då min pappa kom hem! kallt som fan var det, inget att rekomendera precis! nub vet jag inte riktigt hur det blir, hoppas det blir skoj iaf :),


pusshej alla heta!


torsdag

skola, skola och åter skola? usch usch!

tack för alla underbara vänner :D

onsdag

härliga eneby, vi vann över smedby med 2-0 himla skönt! det är målen som räknas, :D
det gick ganska bra för mig, kunde gått bättr men okej :D
nu är vi vidare i dm och ska möta lindö nästa :D,

skoltrött? Javisst!

tisdag

177851-5

väldigt trevligt människor!

tisdag

sommarsol och vintersnö? vårgrönt och höstgrått? vad är bäst? Jag tycker helt klart sommarsol och vårgrönt!! längtar så tills riktigta sommaren kommer med allt som det innebär :D, guuud vad jag längtar!!



idag börjar mitt helt nya liv! välkommen!

jag har väldigt mycket att göra i skolan nu! känns det som eller? Japp, tyskaprov? neej guud, hur orkar man ens en gång att lära sig tyska? det är sjukt tråkigt! bara jag som tycker det? det kan det inte vara!, hoppas vi är fler än två.

lördag

livet är underbart, igår blev det bio med världens underbaraste! men bion? var den bra? haha, kanske inte riktigt! Idag ska jag hmhm, jag vet inte riktigt! får se hur det blir.

Valborg

det var mycket roligt tycker jag! :D