Onsdag

Jag tycker inte om vintern, jag är en sommarmänniska. Jag blir deppig, orkar inte med något, blir sur för minsta lilla grej, jag blir jätte trött, inte många saker så får mig att skratta. Inget är roligt. Jag längtar till sommaren jätte mycket, jag ska ha så kul! Nicoline och jag ska äga sommaren, akta sverige här kommer vi! Jag var i skolan hela dagen idag, jobbiga lektioner. Allt gör mig bara stressig. Speciellt matten, tråkigt! Nicoline var sjuk idag också, tråkmåns! ;) Jag ska träna om 20 min får se hur det går, kan faktigts erkänna att jag fått bättre kondition. Bra för att vara mig. Hoppas det blir en roligt träning annars kan jag lika gärna skit i att gå dit.

surt, surt, surt och mera surt!

andreas <3

Hejsvejs i vintermörkret!

Tisdag

trött, trött och ännu mera trött!  Skolan idag, hmhm, inget roligt precis. Fast jag gjorde en väldigt god hålkaka. Fast vi har en jävligt skum lärare. Tyska fan var väldigt tråkigt, SKAR mig på en sax, ( angelica nu kan du inte klaga ) fick gå och hämta ett plåster. Ska snart tllbaka till skolan, usch det med. Men gott fikabröd.

1 år och 3 månader med andreas idag, <3

Hejsvejs i lingonskogen.

Måndag

Skolan är jävligt trist, usch usch!! Ska träna snart, får se hur det blir bara!!

Nicoläjn, underbar i alla lägen!

Söndag

Igår, börja dagen med en underbar sovmorgon något jag inte haft på länge. Äta på restaurang med farfar blev det näst, ganska gott och trevligt faktigts. Det blev Bacchus, det funkar. Sedan bar det av hem för att göra iording mig för kvällen. Hade bara en timme på mig, fick bli ganska enkelt. Drog sedan till MalinDott, Sallybrallan var också där. Fixade iording det sista där, innan MalinDotts mamma skulle skjutsa ut oss till Landet, där Födelsedags barnet Mooovaaaa bodde. Där var redsan Sara och Elin, hiiimla trevliga tjejer verligen. Lite senare kom även Lelle. Då fick hon sin present, ett par as häftiga byxor och ett vanligt linne. Mycket fint! Vi var hungriga allihoppa och vänta på maten, men innan fixa vi oss lite. Vi åt as god mat, Potatis med kål ;) och kylling. Bra gjort Mooovaa! Sedan hade vi lite skojj hos Moooovaaa. Hennes snälla föräldrar skjutsa in oss till staden igen och vi bagav oss till kungsgatan där det var fullt ös. Drog in till Josefine. Hade lite skojj där, shoppa järnet. Underbar låt. Vi drog senare till kulturkammaren där royal club skulle vara. Mindre roligt!!! Vi drog därifrån lika fort som vi kom nästan. Skapligt! Drog sedan hem efter en ganska lyckad kväll!! Mycket trevliga tjejer, alltid roligt med er.. 

Idag har jag inte gjort något, kan bli bättre!!

Lördag

Idag ska jag först äta på restaurang med min farfar <3 sen ska jag till Malin och sen ska vi till Moa, sen ska vi till club Royal ;), får se om det blir fest efter det :), hoppas det blir roligt och att jag inte får ont  huvudet som jag jämt annars har :/, men sånt är livet :D,

miss you honey...